Fluzzy COVID-19 (coronavirus) update

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • 0
Fluzzy COVID-19 (coronavirus) update

De hele wereld is getroffen door het coronavirus en dat heeft duidelijke consequenties. In de laatste dagen is het nieuws rondom het coronavirus bijna nonstop en vanuit de overheid en het RIVM klinken steeds duidelijkere adviezen. Veel winkels en bedrijven sluiten en voor veel mensen is het onduidelijk wat de situatie is, heel begrijpelijk. Daarom ook een kort update vanuit Fluzzy.

Het team van Fluzzy heeft meteen geluisterd naar de adviezen van het RIVM. Die adviezen over hygiëne worden zeer nauw nagevolgd, zodat we zo goed mogelijk voor onszelf en de mensen om ons heen kunnen zorgen. Belangrijk is dat we er met z’n alle voor zorgen dat het virus niet makkelijk verspreid kan worden. Helemaal tegengaan doen we niet, maar we kunnen er wel voor zorgen dat artsen en ziekenhuizen zo min mogelijk patiënten tegelijk hoeven te helpen.

Bestellingen worden gewoon verzonden

Momenteel is Fluzzy nog gewoon open. Fluzzy is een online winkel. Er is dus geen fysieke locatie, waardoor wij dus geen klanten ontvangen. Alle bestellingen worden online geplaatst en via DHL en PostNL verzonden. Beide pakketvervoerders hebben al aangegeven hun uiterste best te doen om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat wij op dit moment op redelijk normale wijze kunnen doorgaan met het verzenden van pakketten.

Mogelijk een lichte vertraging

Wat echter wel een mogelijkheid is, is een lichte vertraging van pakketten. We proberen contactmomenten met vervoerders e.d. zoveel mogelijk uit de weg te gaan om besmetting te voorkomen. Daardoor kan het gebeuren dat een pakket helaas een dag vertraging oploopt. We doen onze uiterste best om vertraging te vermijden, maar we kunnen niet de belofte doen dat dit altijd zal lukken.

Als je een bestelling wilt plaatsen, dan is dat dus gewoon mogelijk. Heb je alsnog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan even contact op via e-mail: [email protected] (telefonisch zijn we op dit moment lastig bereikbaar).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »