Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

“A giant leap for stuffed animals”: knuffels in de ruimte

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 0
“A giant leap for stuffed animals”: knuffels in de ruimte

Een knuffel als mascotte: niets nieuws, want knuffels worden vaak als talisman gebruikt in bijvoorbeeld de sportwereld. Maar wist je dat knuffels ook mee naar de ruimte gaan om astronauten te helpen? In 2016 ging een pluizige roze uil knuffel mee de ruimte in met de bemanning van de Russische raket Sojoez. Deze uil was echter niet het eerste speelgoed dat mee de ruimte in ging. Deze traditie is 55 jaar terug begonnen, toen de eerste ruimtereis werd gemaakt. Inmiddels hebben onder meer een Olaf knuffel, een pluche Angry birds en een R2-D2 knuffel de verre reis naar de ruimte gemaakt.

Hoe zal onze oranje draak gaan heten? En de winnaar is….

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 1
Hoe zal onze oranje draak gaan heten?  En de winnaar is….

Twee weken geleden is Fluzzy gestart met een winactie. Aan de webshop was namelijk een nieuwe knuffeldraak toegevoegd en we vroegen jou naar een originele naam. Wie de leukste naam bedacht voor de schattige oranje draak, kon de knuffel winnen. Inmiddels hebben we – uit de tientallen inzendingen – een leuke naam kunnen kiezen. Wat wordt de nieuwe naam voor de oranje draak? En wie heeft gewonnen? Lees snel verder!

Panda’s Wu Weng en Xing Ya aangekomen in Rhenen

Panda’s Wu Weng en Xing Ya aangekomen in Rhenen

Nederland heeft er twee bijzondere logees bij: panda’s Wu Weng en Xing Ya. Het is al een tijdje bekend dat de twee reuzenpanda’s door China uitgeleend werden aan Ouwehands Dierenpark, maar nu is dan eindelijk het moment aangekomen dat de twee dieren op Nederlandse bodem aankwamen. Woensdag 12 april landde het KLM Cargo vliegtuig op Schiphol, waar de twee panda’s met veel belangstelling werden onthaald. Vervolgens werden Wu Wen en Xing Ya met een speciaal bestickerde vrachtwagen vervoerd om in Rhenen feestelijk onthaald te worden.

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

WINACTIE - Geef deze Draak knuffel een naam en win!

Fluzzy heeft weer lieve knuffels toegevoegd aan de webshop. En dat is goed nieuws voor jou: je kunt namelijk een hele leuke Draak knuffel winnen! We geven de knuffel niet zomaar weg, je moet er wel iets voor doen. Verzin een leuke naam voor de oranje draak en maak kans op deze leuke knuffel!

Panda’s komen naar Nederland!

Panda’s komen naar Nederland!

Ook zo dol op reuzenpanda’s? Dan heb je waarschijnlijk het goede nieuws al gehoord: Ouwehands Dierenpark in Rhenen krijgt twee panda’s! En vandaag is de aankomstdatum van deze twee Chinese dieren aangekondigd: reuzenpanda’s Xing Ya en Wu We komen 12 april in Nederland aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »