Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Kerst met teddyberen: de leukste commercial tijdens de feestdagen

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 0
Kerst met teddyberen: de leukste commercial tijdens de feestdagen

Met Kerst denk je al snel aan gezelligheid met familie, kerstbomen en cadeautjes uitpakken. Bij Fluzzy denken we natuurlijk meteen aan gezellige ijsberen, vrolijke kerstman knuffels en schattige teddyberen. Die knuffelberen waren ook bij vliegveld Heathrow een belangrijk onderdeel van de gedachte, want daar zijn ze vorig jaar gestart met een schattige kerstcommercial met teddyberen in de hoofdrol. En die reclame was zó geliefd, dat de beren Doris en Edward nu terugkeren in een nieuw, liefdevol filmpje.

WINACTIE: WIN een panda knuffel met je leukste winterfoto!

WINACTIE: WIN een panda knuffel met je leukste winterfoto!

De dagen worden korter, de wegen zijn glad en van het kerstshoppen hebben we allemaal een beetje stress. Maar deze winterperiode is ook heel fijn! Overal gezellige kerstverlichting die het straatbeeld verlicht, ’s avonds lekker warme chocolademelk drinken en fijne kerstdagen met familie in het vooruitzicht. En om deze winterperiode een stukje leuker te maken (en de koude dagen een stuk draaglijker) heeft Fluzzy iets leuks voor je: een winactie! Stuur je favoriete wintermoment naar ons op en maak kans op een panda knuffel!

5 leuke ideeën voor een perfecte dierendag

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 1
5 leuke ideeën voor een perfecte dierendag

Woensdag 4 oktober is het weer dierendag! Dieren horen uiteraard het hele jaar door volop aandacht te krijgen, maar op Werelddierendag kunnen we dieren extra in het zonnetje zetten en vertroetelen. Als huisdierbezitter geef je jouw huisdier op dierendag natuurlijk een lekkere snack en geef je het beestje wat extra aandacht. Deze dag is ook zeer geschikt om met jouw kids, neefjes nichtjes of buurkinderen aan de slag te gaan met een leuk DIY-project of een diergerelateerd uitje te plannen. Daarom hebben we voor jou 5 toffe ideeën om deze dag helemaal in het teken van dieren te zetten!

Kinderen leren door te spelen!

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 0
Kinderen leren door te spelen!

Spelen is leuk en een goed tijdverdrijf, maar wist je dat kinderen ook veel leren door te spelen? Spelen is namelijk essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Kinderen leren problemen op te lossen, hun creativiteit te ontwikkelen, zich sociaal te gedragen en hun omgeving te leren kennen door veel te spelen. Buiten spelen, samen spelen, bouwen maar ook spelen met knuffels is goed voor kinderen.

Panda’s Wu Wen en Xing Ya te zien in Ouwehands Dierenpark!

  • Geplaatst op
  • Door Wendy de Bert
  • Geplaatst in dieren, Panda
  • 0
Panda’s Wu Wen en Xing Ya te zien in Ouwehands Dierenpark!

Reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya zijn al een tijdje in Nederland, maar als bezoeker moesten we nog even wachten om de twee dieren te kunnen zien. De twee panda’s werden eerst in quarantaine geplaatst en mochten wekenlang wennen aan hun nieuwe verblijf. Maar nu is het eindelijk zover: het verblijf van de panda’s werd officieel geopend voor het publiek! Wu Wen en Xing Ya hebben een prachtig verblijf in traditioneel Chinese stijl, met een binnen- en buitenplaats waar ze vrij kunnen rondlopen. Wij geven je alvast een tipje van de sluier met een aantal foto’s van de twee panda’s

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »