Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

Geknuffeld worden door… een stoel?!

Geknuffeld worden door… een stoel?!

Groot, klein, zacht, stof, dik, dun… bij Fluzzy zijn we bekend met alle soorten knuffels. Maar nu kwamen we toch wel een héle bijzondere knuffel tegen: een stoel! Designer Lee Eun Kyoung uit Zuid-Korea ontwierp een zachte stoel met armen die je kunnen knuffelen: de ‘free hug sofa’.

Nieuwe knuffels in de webshop, shop ze nu!

Nieuwe knuffels in de webshop, shop ze nu!

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update over het assortiment hebben geplaatst. Fluzzy heeft in ieder geval niet stilgezeten! De webshop is namelijk volop in ontwikkeling, want we zijn bezig met een makeover. Een vernieuwd uiterlijk gaat er voor zorgen dat de knuffels nu nog beter te zien zijn en dat alle informatie duidelijker terug te vinden is. Maar ook het assortiment is weer gegroeid. Fluzzy heeft weer populaire karakters in pluche vorm toegevoegd, waaronder de malle Spongebob Squarepants knuffel en heerlijk zachte baby knuffels met doek van Disney. En we hebben een ontzettend leuk knuffeldier toegevoegd aan de webshop. Benieuwd welke dat is? Lees snel verder!

En de winnaar van onze Teddybeer Selfie Winactie is…

En de winnaar van onze Teddybeer Selfie Winactie is…

Vorige week was het International Teddy Bear Day! Op deze knuffelige dag werden teddyberen wereldwijd in het zonnetje gezet. Deze beregezellige dag konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we een winactie uitgezet. Inmiddels hebben we verschillende leuke inzendingen binnengekregen en is de winactie gesloten voor deelname. En het was lastig, maar we hebben een winnaar kunnen kiezen!