Hoe zal onze oranje draak gaan heten? En de winnaar is….

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 1
Hoe zal onze oranje draak gaan heten?  En de winnaar is….

Twee weken geleden is Fluzzy gestart met een winactie. Aan de webshop was namelijk een nieuwe knuffeldraak toegevoegd en we vroegen jou naar een originele naam. Wie de leukste naam bedacht voor de schattige oranje draak, kon de knuffel winnen. Inmiddels hebben we – uit de tientallen inzendingen – een leuke naam kunnen kiezen. Wat wordt de nieuwe naam voor de oranje draak? En wie heeft gewonnen? Lees snel verder!

Oranje draak knuffel

Allereerst stellen we je natuurlijk even voor aan onze lieve draak. De oranje draak knuffel is heerlijk zacht en heeft een lieve uitstraling. Hij is gemaakt van oranje en gele pluche en heeft rode vleugels. Dit is hem!

  

Tientallen namen voor de draak

Op onze blog hebben we eind maart een winactie uitgeschreven. Want de lieve oranje draak wil graag een naam hebben! En jullie hebben in groten getale een naam ingezonden. We kregen tientallen namen binnen en het was fantastisch om jullie creatieve ideeën te lezen!

Een aantal namen werden meerdere keren aangedragen. Veel genoemde namen waren onder meer Vlammetje, Spyro, Draakie en Draco. Namen die heel goed bij een draakje passen!
Ook bekende drakennamen kwamen voorbij. Zwelgje bijvoorbeeld, die je wellicht kent als het lieve draakje uit de Olie B. Bommel-animatiefilm Als je begrijpt wat ik bedoel. Of Elliot, uit de film Pete’s Dragon. Ook kwamen er een aantal hele bijzondere namen voorbij: Peterselie, Pastinaak, Pipi.

En de winnaar is…

Er kwamen zoveel leuke namen voorbij, die we allemaal heel erg geschikt vonden voor onze lieve draak knuffel: Neno, Flint, Rico, Nesbu, Tibeto, Noxxy, Carota, Mystic. We zouden jullie allemaal wel winnaars willen maken, maar we moest toch één iemand kiezen. En de winnende naam is geworden…

Deze leuke naam werd ingezonden door Ilse Mammoet. Ilse vertelde ons ook de mooie betekenis van de naam: “Betekent oranje in het Hawaiiaans. Klinkt mooi en wie weet woont deze draak wel in de vulkanen van Hawaii”. Heel erg leuk Ilse! Wij zien Alani het Draakje al helemaal vliegen boven de Hawaiiaanse eilanden.

Ilse, gefeliciteerd! Deze leuke draak knuffel komt jouw kant op! We nemen contact met je op.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »