Wie maakte de leukste winterfoto? En de winnaar is…

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 0
Wie maakte de leukste winterfoto? En de winnaar is…

Op 11 december plaatste Fluzzy een hele leuke winactie. De wegen waren namelijk net bedekt met een aardig pak sneeuw en Kerst was overal duidelijk in aantocht. Die gezelligheid van winter en Kerstmis wilden we graag met jullie delen door middel van een prijsvraag. En met die leuke winactie kon je zomaar een hele lieve panda knuffel winnen! Inmiddels is de prijsvraag gesloten en kun je niet meer inzenden. Dat betekent dat het tijd wordt om de winnaar bekend te maken!

De opdracht van de panda knuffel winactie was duidelijk:

“Deel een foto van jouw favoriete wintermoment”

Aan die oproep werd meteen gehoor gegeven en Fluzzy kreeg tientallen inzendingen binnen. Stuk voor stuk leuke foto’s met fantastische winterse taferelen: kinderen die voor het eerst sneeuw meemaakten, families die op bezoek gingen bij de panda’s in Ouwehands Dierenpark, creatieve sneeuwpoppen, prachtig versierde kerstbomen en nog veel meer.

Een greep uit de inzendingen

Voordat we de winnaar bekendmaken, willen we eerst nog een aantal inzendingen met jullie delen. Want wat hebben jullie leuke foto’s gemaakt! Zo te zien heeft de sneeuw heel veel plezier met zich meegebracht en iedereen is al goed in de kerststemming. Bekijk hier een klein aantal van de leuke inzendingen:

De leuke sneeuwpop werd ingestuurd door Bodil Mulder


De gezellige winterfoto kregen we van Jolene Klasens


Annie Hiemstra trotseerde de kou en sneeuwval om naar panda Wu Wen te gaan kijken in Ouwehands Dierenpark!


Deze prachtige foto werd ingestuurd door Angela Sharmaine Dijkstra. Kijk die glimlach!


Een ontmoeting met de Kerstman! Door Joke Heerema.


Dank je wel voor het insturen van deze leuke foto, Daniëlle Gouverneur! 


Dit winterse hondje werd gestuurd door Sindy Heus.

En de winnaar is…

Door de grote hoeveelheid inzendingen was het voor Fluzzy een zware klus om een winnaar uit te kiezen. Maar er moest toch een winnaar gekozen worden!
Dus hier is de winnaar: *tromgeroffel*

Jolien Versluis!  
Dit is de winnende foto:

 

Wat ons betreft is dit een fantastische foto waarop een uniek moment is vastgelegd. Een geweldig winters moment. Vooral als je leest wat Jolien zelf over de foto te zeggen had:
"Deze foto is van onze dreumes Lily die de kerstboom aan het ontdekken is. Wat is zijn al die lichtjes toch magisch! Het leuke is dat ze toen de kerstboom stond ze het een goed moment vond om echt los te gaan staan en voorzichtig haar eerste stapjes te zetten, want zo kan ze beter bij alle mooie versiering!"

Jolien, GEFELICITEERD! Jij hebt de leukste winterse foto ingestuurd.
Jij hebt met jouw foto de panda knuffel gewonnen!

De panda knuffel wordt zo snel mogelijk naar je toegestuurd. We wensen jou en en de kleine Lily veel knuffelplezier met deze leuke panda.

We willen iedereen bedanken voor het meedoen en de geweldige foto’s die jullie hebben ingezonden. Fluzzy wenst iedereen een heel fijn kerstfeest!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »