Kerst met teddyberen: de leukste commercial tijdens de feestdagen

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 0
Kerst met teddyberen: de leukste commercial tijdens de feestdagen

Met Kerst denk je al snel aan gezelligheid met familie, kerstbomen en cadeautjes uitpakken. Bij Fluzzy denken we natuurlijk meteen aan gezellige ijsberen, vrolijke kerstman knuffels en schattige teddyberen. Die knuffelberen waren ook bij vliegveld Heathrow een belangrijk onderdeel van de gedachte, want daar zijn ze vorig jaar gestart met een schattige kerstcommercial met teddyberen in de hoofdrol. En die reclame was zó geliefd, dat de beren Doris en Edward nu terugkeren in een nieuw, liefdevol filmpje.

Strijd om de beste commercial

In Groot-Brittannië is het ieder jaar een grote strijd als het gaat om Kerst-commercials. Waar in de Verenigde Staten vooral tijdens de Super Bowl wordt gevochten om de titel van beste reclame, is in Groot-Brittannië de kerstperiode dé tijd om alles uit de kast te halen. De reclames moeten indruk maken, verrassen en vooral: emotioneel zijn. Want hoe harder de kijker moet huilen om de commercial, hoe beter.

Kerstreclame van Heathrow

In 2016 besloot vliegveld Heathrow om teddyberen in te zetten in hun nostalgische en met emoties gevulde kerstreclame. In de commercial zie je een wat ouder teddybeer-echtpaar dat na een vliegreis weer thuiskomt op Heathrow airport. De reclame zie je hier:

De teddyberen zijn terug in de 2017 reclame van Heathrow

De commercial uit 2016 was een daverend succes en Heathrow was zelf net zo’n fan van hun teddyberen als de kijkers. Daarom keerden de Heathrow-teddyberen in 2017 terug voor een tweede reclame.

In de Heathrow commercial van Kerstmis 2017 zien we het betoverende liefdesverhaal van de twee knuffelberen, Doris en Edward. Hun romantische geschiedenis begint in 1967, wanneer de tortelduifjes elkaar ontmoeten. Het vliegtuig en Heathrow Airport zijn het decor van de vele ontmoetingen tussen Doris en Edward, en je bent getuige van de groeiende liefde tussen de twee beren. Terwijl hun liefde groeit, neemt ook de grootte van hun gezin toe. Doris en Edward worden zelfs opa en oma, en blijven elkaar – samen met hun familie – opwachten op het vliegveld.

Een romantisch kerstverhaal vol met liefdevolle teddyberen. Er is geen betere manier om de feestdagen in te gaan. En kun je niet genoeg krijgen van de lieve teddyberen? Op de website van Heathrow krijg je kijkje achter de schermen bij de commercial en kun je een bereleuke quiz doen. 

Fluzzy wenst iedereen een geweldig kerstfeest en een knuffelachtig nieuwjaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »