Nieuw jaar, nieuwe knuffels!

Nieuw jaar, nieuwe knuffels!

Het jaar is net pas begonnen en het lijkt nu alweer Kerstmis: vandaag ging de deurbel en daar stonden dozen vol met nieuwe knuffels! Aan het einde van 2013 beloofde ik al dat het assortiment van Fluzzy zou uitbreiden. Met veel plezier kan ik nu officieel bevestigen dat de knuffels zijn gearriveerd en zo snel mogelijk aan de webshop zullen worden toegevoegd. En wat zijn die nieuwe knuffels leuk!

Werk aan de winkel!

 
Nieuwe knuffels betekent voor het Fluzzy-team werk aan de winkel! De dozen worden geïnventariseerd, de knuffels staan in de rij om gefotografeerd te worden en dan worden ze in de webshop gezet.

Wanneer knuffels binnenkomen is het bij ons op kantoor een vrolijke boel (zoals je kunt zien op de foto hiernaast!). Want alle knuffelbeesten moeten natuurlijk eerst gecheckt en geïnventariseerd worden. Heeft een knuffeldier een draadje dat los zit of een voetje met een kleine imperfectie? Dan gaat het arme beestje eerst even naar de berendokter! De rest van de knuffels verblijft dan gezellig bij ons op kantoor, want we vinden het reuzegezellig met al die lieve pluche beesten om ons heen!

 

Eerste knuffel staat online: panda!


We gaan hard aan de slag om alle nieuwe knuffels zo snel mogelijk online te zetten. Het eerste knuffeldier is alvast toegevoegd: de reuzenpanda! Vanaf het begin wilde ik graag een mooie pandabeer in de collectie, maar we kwamen steeds geen mooie exemplaren tegen. Tot nu!

 

Eindelijk hebben we een mooie reuzenpanda gevonden. Deze knuffels is 30 cm groot, is heerlijk zacht, van mooie kwaliteit en heeft een heerlijke bolle buik waardoor het een echte knuffelbeer is!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »