Neem je teddybeer naar werk of school! (+ WINACTIE)

  • Geplaatst op
  • Door Wendy
  • 0
Neem je teddybeer naar werk of school! (+ WINACTIE)

De wereld kent bijzondere feestdagen. We vieren niet alleen Kerstmis en Sinterklaas, maar voor bijna alles is wel een feestdag bedacht: International Chocolate Day, Talk Like A Pirate Day. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Afgelopen weekend hebben we natuurlijk allemaal ons huisdier in het zonnetje gezet tijdens Dierendag, maar nu is het plaats om onze teddyberen extra aandacht te geven. Deze week is het namelijk ‘Bring your Teddy Bear to Work Day’! Wij houden wel van een leuk feestje (met taart!) en daarom vieren we deze dag graag samen met jullie. Extra feest: een winactie onderaan de blog!

Bring Your Teddy Bear to Work/School Day


De naam zegt het al: op deze dag mag je jouw favoriete teddybeer mee naar je werk of naar school nemen. En ondanks de naam maakt het niet uit om welke knuffel het gaat: heb je een favoriete knuffelbeer of is dat juist een pluche konijn? Maakt niet uit, jouw favoriete beer reist op deze dag met je mee.
 

Het is niet helemaal duidelijk waar de oorsprong van ‘Bring your Teddy Bear to Work Day’ ligt. Het is zelfs onduidelijk op welke dag het precies is: sommigen vieren het op 11 oktober, maar aangezien dat dit jaar op een zaterdag valt, gaan we mee met de tweede woensdag van oktober waarop deze dag ook veel wordt gevierd.

 

Zo vier je Bring Your Teddy Bear to Work/School Day


Je favoriete knuffel mee naar werk/school nemen is eigenlijk pas een begin. Laat Teddy op deze dag zien waar je werkt, trakteer hem op een broodje in de kantine en laat hem kennis maken met je collega’s/studiegenoten. En vergeet Teddy natuurlijk niet een extra knuffel te geven vandaag!
 

WINACTIE
Bring Your Teddy Bear to Work/School Week


Aangezien we Bring Your Teddy Bear to Work/School Day zo’n leuke feestdag vinden, maken we er gewoon een hele week van. Met winactie!
 

Zo doe je mee:
 


Op verzoek verlengd! I
nzenden kan t/m zondag 19 oktober
De leukste inzending wint knuffelbeer Teddy (38 cm)!

 

Volgende week besteden we op onze blog aandacht aan alle leuke inzendingen.
In die blog wordt ook de winnaar bekend gemaakt!

Wij geven alvast het goede voorbeeld: vandaag zit Teddy bij ons op kantoor, terwijl hij ons ook nog een handje helpt!


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »