Geef Fluzzy de gouden tip en win een Elmo knuffel!

Geef Fluzzy de gouden tip en win een Elmo knuffel!

Inmiddels bestaat webshop Fluzzy anderhalf jaar en we vinden het tijd om de website te gaan verbeteren. De afgelopen anderhalf jaar is de webshop flink uitgebreid en hebben we verschillende categorieën toegevoegd (Bekend van Film & TV en Monsters & Draken). Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de juiste informatie op de website staat, dat alle producten goed te vinden zijn en dat de website direct antwoord geeft op je vragen. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! We vertellen je hoe je ons kunt helpen én kans maakt op een leuke Elmo knuffel:

De plannen van Fluzzy


De komende tijd gaan we Fluzzy een kleine metamorfose geven. De homepage wordt aangepast, maar houden nog even geheim hoe dat eruit komt te zien. We gaan ervoor zorgen dat producten beter zichtbaar zijn en dat informatie beter vindbaar is.


Hoewel we al bezig zijn met de plannen voor deze metamorfose, hebben we jou hulp nodig. Want zelf hebben we natuurlijk een idee wat we willen verbeteren, maar jouw mening is daarin héél belangrijk. Daarom wil Fluzzy jou om hulp vragen:
 Wat kan Fluzzy verbeteren aan de website?


Kun je bepaalde informatie niet vinden? 
Zijn de producten niet goed zichtbaar? 
Wat mis je op de website? 
Meer tekst, minder tekst, andere kleuren, meer categorieën? 

Alle tips over de website zijn van harte welkom!

Win een Elmo knuffel


Jouw hulp bij de verbetering van Fluzzy wordt enorm gewaardeerd. En daarom willen we graag iets terugdoen. De gouden tip belonen we namelijk met een leuke Elmo knuffel t.w.v. € 19,95! 


Tips kun je inzenden naar [email protected].  
De actie loopt t/m zondag 17 mei.


De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. 

 

Reacties

  1. Joyce Middelkoop Joyce Middelkoop

    Ik vind de website al geweldig ik kan er alles doen wat ik wil ik zou echt wel een gouden tip willen geven maar die heb ik gewoon niet nu maar duimen om elmo ❤️❤️❤️

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »