Fluzzy’s vooruitblik op 2014

Fluzzy’s vooruitblik op 2014

Gelukkig nieuwjaar! Gisteren blikten we al even terug op de start van Fluzzy in 2013. Nu is het tijd om plannen te maken voor 2014. En ik kan je alvast vertellen: we hebben er zin in dus het komende jaar ziet er goed uit voor Fluzzy!

Vooruitblik 2014


Fluzzy is pas net gestart, maar er wordt nu al gewerkt aan uitbreiding! In december hebben we al nieuwe knuffels toegevoegd (zoals leuke babypluche) en in 2014 zal de collectie nog verder groeien. Daarnaast zal Fluzzy zijn vleugels verder uitslaan in 2014 (nou ok, ons Fluzzy-monster heeft geen vleugels, maar je snapt waar ik heen wil).

 

Nieuwe knuffels!


Ik kan alvast verklappen dat het nieuwe jaar meteen goed van start gaat door een grote aanvulling op het assortiment: in alle vier categorieën worden knuffels toegevoegd! Welke dat zullen zijn hou ik nog even geheim. Eentje zal ik alvast prijsgeven: het assortiment Monsterous-knuffels wordt aangevuld met compleet nieuwe monsters! De huidige knuffelbeesten zijn zeer verheugd door de komst van nieuwe vriendjes!

 

De komende dagen maken we meer bekend over de nieuwe knuffeldieren. Meer weten? Houd de Fluzzy Facebook in de gaten!

 

Fluzzy: meer dan een webshop


Hoewel Fluzzy gestart is als een webshop zie ik Fluzzy als veel meer. In 2014 zullen de eerste stappen genomen worden richting nieuwe dienstverlening. Natuurlijk zal de webshop blijven groeien, maar Fluzzy zal meer worden. Fluzzy zal aanwezig zijn op offline locaties (zoals markten en beurzen), maar Fluzzy zal ook op andere manieren van zich laten horen. Hoe dan? Ik hou jullie nog even in spanning!

 

Ik wens iedereen een fantastisch 2014! En ik hoop dat jullie je in het nieuwe jaar weer even kind gaan voelen dankzij een knuffel!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »