Fluzzy’s terugblik op 2013

Fluzzy’s terugblik op 2013

Zo aan het einde van 2013 kan ik het toch niet laten: terugblikken op wat in het afgelopen jaar gebeurd is. Maar het is ook alweer tijd om plannen te maken voor 2014. En ik kan je alvast vertellen: we hebben er zin in dus het komende jaar ziet er goed uit voor Fluzzy!

Terublik 2013


2013 was natuurlijk het jaar dat Fluzzy geboren werd. Ik liep al een tijdje met het idee rond en langzaamaan begon Fluzzy vorm te krijgen. Eerst een idee, daarna volgden al snel de uitstraling en natuurlijk het lieve monstertje dat de Fluzzy mascotte werd (ontworpen door kunstenaar/vormgever Jacco).

 

Na de moeilijke taak van het uitkiezen van de knuffelbeesten (zoveel leuke knuffels in de wereld!) en het inrichten van de webshop was het in november eindelijk zover: de lancering van Fluzzy.

 

Een mooie start


De beginperiode van Fluzzy was meteen een succes. Het assortiment sprak iedereen aan en daarom werden mijn smaak en mijn keuzes bevestigd. Er werden teddyberen en leuke dieren besteld, maar ook de ‘fun’ knuffels bleken populair. 

 

Vanaf het begin heeft Fluzzy veel complimenten ontvangen. Ik kreeg van iedereen te horen dat het assortiment uitgebreid en verrassend was. Het is altijd mijn intentie geweest om veel bijzondere knuffels in het assortiment op te nemen; die keuze werd gelukkig gewaardeerd! En ook mascotte Fluzzy kreeg veel positieve aandacht: het schattige blauwe monster heeft al menig hart veroverd.

Bedankt!


Daarom dank aan jullie: voor het samen met mij vieren van de lancering van Fluzzy, voor al jullie hulp, voor het liefdevol behandelen van alle knuffels, voor het nemen van de moeite om feedback te geven op de webshop en voor het plaatsen van een bestelling. Dank namens mij, en namens de knuffels! 

Fijne jaarwisseling!


Morgen meer over de plannen van Fluzzy in 2014. Voor nu wens ik iedereen een hele fijne jaarwisseling. En zet je knuffels vanavond maar dicht bij elkaar; ook zij kunnen bang zijn voor vuurwerk. Tot volgend jaar!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »