Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Fluzzy met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Fluzzy behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. 

Fluzzy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Fluzzy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Fluzzy opgenomen informatie en prijzen. 

Hoewel Fluzzy alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Fluzzy niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. 

Verwijzingen naar sites die niet door Fluzzy worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Fluzzy uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Fluzzy worden onderhouden wordt afgewezen.

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Fluzzy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Fluzzy is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »