Deze dieren zijn zo makkelijk: je hoeft ze niet uit te laten, niet te voeren en ze zijn niet gevaarlijk. Het enige wat deze pluche beesten willen is geknuffeld te worden!

Treug in de webshop: leuke Struisvogel knuffel! Deze leuke vogel is gemaakt van mooie, hoge kwaliteit pluche. 38 cm groot

Vis Zalm knuffel

€12,95
Blub! Deze leuke zalm knuffel is nieuw in de webshop! Gedetailleerde en zachte vis knuffel, 28 cm groot.

Mol knuffel

€14,95
Dit leuke dier leeft normaal onder de grond, maar de knuffel is niet zo veeleisend. Deze leuke mol knuffel is blij met ieder warm huis waar hij met open armen wordt ontvangen! Lieve knuffel, 27 cm groot
Dit is een egeltje die niet prikt, maar juist heerlijk zacht is! Mooie en zachte knuffel, gemaakt van verschillende kleuren pluche. 25 cm groot.
Er is niks engs aan deze pluche haai! Deze leuke haai knuffel is heerlijk zacht en doet geen vlieg kwaad. 46 cm groot
We willen je graag voorstellen aan Smudge, de eigenwijze kat die dol is op knuffelen. Deze mooie kat heeft een zwart witte vacht en is heerlijk zacht! 30 cm

Panda knuffel (reuzenpanda)

Sale
€17,95 €16,95
Onmisbaar in het assortiment van Fluzzy: de reuzenpanda! Na lang zoeken heeft Fluzzy een schattige, lieve en mooie panda gevonden om aan de webshop toe te voegen. Deze panda is niet alleen mooi, hij wil ook dolgraag geknuffeld worden! 30 cm groot.
Levensechte miereneter knuffel met een zachte pluche vacht, echt aanvoelende haren en een langharige staart. Mooie knuffel, 48 cm groot.
Bijzonder mooie zeester. Dit blauwe zeedier is gemaakt van hoge kwaliteit pluche en is zeer gedetailleerd. De stof laat textuur zien en heeft een parelmoer gloed, waardoor deze knuffel heel bijzonder is. Geen water of aquarium nodig! 26 cm groot.
Deze zeepaardjes zijn zeer gedetailleerd en van ontzettend goede kwaliteit. De stof toont de verschillende kleuren én de textuur van de huis. Mooie knuffel voor een kamer met thema water of oceaan! Verkrijgbaar in geel en bruin. 28 cm groot.
Indrukwekkend lange slang! Deze groene slang is gemaakt van zachte pluche en heeft grote, groene slangenogen. Deze slang heeft een lengte van 2,5 meter! Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren: groen, geel of paars.

Octopus knuffel (groot)

Sale
€27,95 €21,95
Deze octopus wil zijn tentakels graag in een nieuw huis zetten! Gelukkig heeft deze inktvis geen aquarium met water nodig en hij geeft ook geen overlast met zijn inkt. Van zachte en hoge kwaliteit pluche. Grote knuffel: 58 cm breed, 22 cm hoog
Deze realistisch uitziende leguaan is gemaakt van hoge kwaliteit pluche. De textuur en de kleuren van de huid zijn goed te zien door deze bijzondere stof, die gelukkig zachter is dan een echte leguaan! 68 cm lang.
Dolfijnen zijn intelligente en prachtige beesten. En deze Dolfijn knuffel is ook nog eens heel zacht en lief! Gemaakt van mooie en hele zachte pluche van hoge kwaliteit. 48 cm lang

Walrus knuffel

€16,95
Dit logge beest maakt iedereen aan het lachen! Deze walrus is heerlijk zacht en is erg knuffelbaar. 36 cm lang.
De vogelbekdier komt enkel in Australië voor, maar bij Fluzzy is hij ook te krijgen! Het is een zoogdier met snavel, en brengt veel tijd door in het water. Een bijzonder dier dus! 36 cm groot.
Normaal zie je deze dieren alleen als het donker wordt, maar deze vleermuis is ook overdag in voor een knuffel! Zachte vleermuis knuffel, verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: bruin of zwart.

Rog knuffel

€15,95
Leuke, zachte rog knuffel. Pijlstaartrog, geel met blauwe stippen. 52 cm lang. Heb jij wel eens een rog geaaid? Dan weet je hoe slijmerig en glad deze zeedieren aanvoelen. Deze rog niet, want deze knuffel is heerlijk zacht! E
Het Aziatische dier Rode Panda (of: Kleine Panda) is een lieveling bij zowel kinderen als volwassenen. Deze knuffel is gemaakt van hele zachte pluche van hoge kwaliteit. 34 cm lang (incl. staart).

Pauw knuffel

Sale
€16,95 €15,95
Prachtige Pauw knuffel, gemaakt van zachte donkerblauwe pluche, met fluffy vleugels en staart, en glitters. 25 cm groot.
Zachte papegaai knuffel 30 cm groot. Mooie pluche rode ara, heerlijk zacht! Wordt deze mooie papegaai knuffel jouw nieuwe huisdier? Gratis verzending vanaf 40 euro

Hyena knuffel

€15,95
In het echte leven een gevaarlijk dier, maar deze knuffel doet geen vlieg kwaad. De Hyena is een roofdier dat in Afrika en Azië voorkomt. Deze knuffel is gemaakt van hele mooie pluche die de vacht van een hyena heel goed imiteert.

24 cm groot.
Pluche ezel met vriendelijke uitstraling. Gemaakt van mooie, grijze pluche. Zeer zacht en knuffelbaar! 24 cm groot
Dit beest zou je niet zo snel als knuffel verwachten, maar kijk eens hoe lief dit gordeldier is! Normaal kom je gordeldieren alleen tegen in Noord- en Zuid-Amerika, maar nu kun jij er ook eentje in huis halen.
40 cm lang.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »