Deze dieren zijn zo makkelijk: je hoeft ze niet uit te laten, niet te voeren en ze zijn niet gevaarlijk. Het enige wat deze pluche beesten willen is geknuffeld te worden!

Nieuw bij Fluzzy: lieve, pluche Labrador, 35 cm lang. Deze trouwe, blonde Labrador knuffel is heerlijk zacht en is op zoek naar een nieuw vriendje!
Mooie Witte Zwaan Knuffel, 26 cm groot. Deze mooie zwaan is gemaakt van zachte witte pluche en heeft een grote, fluffy witte staart.

Gazelle knuffel

€16,95
Nieuw in de webshop: mooie Gazelle knuffel. Dit is een pluche versie van een prachtig, sierlijk dier. De knuffel is 30 cm groot en heerlijk zacht.

Orca knuffel

€16,95
Mooie, zachte orca knuffel. Deze mooie knuffel is van het merk Wild Republic, dat de kennis en liefde voor het dierenrijk bij kinderen vergroot dankzij de realistische knuffels. 45 cm lang

Otter knuffel

€13,95
Lieve otter knuffel, 36 cm lang. Fluzzy heeft eindelijk een lieve otter knuffel toegevoegd aan de webshop, heerlijk zacht!

Olifant knuffel

€21,95
Mooie, stevige Olifant knuffel! Deze leuke pluche olifant is van hoge kwaliteit. 36 cm lang, 24 cm hoog.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »