Deze dieren zijn zo makkelijk: je hoeft ze niet uit te laten, niet te voeren en ze zijn niet gevaarlijk. Het enige wat deze pluche beesten willen is geknuffeld te worden!

Kiwi knuffel

€14,95
Dit is geen fruitsoort, maar een vogel! De kiwi is de loopvogel die enkel in Nieuw-Zeeland voorkomt. En nu als zachte knuffel verkrijgbaar bij Fluzzy. 28 cm groot.
Dit zijn de zachtste knuffels van Fluzzy! Deze vrolijk gekleurde zeester knuffels zijn 18 cm groot en onweerstaanbaar zacht. Verkrijgbaar in 4 kleuren: geel, blauw, rood of groen.
Nieuwe fladderende pluche bij Fluzzy! Mooie vlinder knuffels, 28 cm groot. Verkrijgbaar in 3 kleuren: blauw, oranje of geel.

Alpaca knuffel

€12,95
Zachte Alpaca knuffel, 20 cm groot. Deze leuke Alpaca is gemaakt van zachte, beige pluche. Een onmisbare knuffel voor alle liefhebbers van alpaca's!
Nieuw bij Fluzzy: lieve, pluche Labrador, 35 cm lang. Deze trouwe, blonde Labrador knuffel is heerlijk zacht en is op zoek naar een nieuw vriendje!
Mooie Witte Zwaan Knuffel, 26 cm groot. Deze mooie zwaan is gemaakt van zachte witte pluche en heeft een grote, fluffy witte staart.

Gazelle knuffel

€16,95
Nieuw in de webshop: mooie Gazelle knuffel. Dit is een pluche versie van een prachtig, sierlijk dier. De knuffel is 30 cm groot en heerlijk zacht.

Orca knuffel

€16,95
Mooie, zachte orca knuffel. Deze mooie knuffel is van het merk Wild Republic, dat de kennis en liefde voor het dierenrijk bij kinderen vergroot dankzij de realistische knuffels. 45 cm lang

Otter knuffel

€13,95
Lieve otter knuffel, 36 cm lang. Fluzzy heeft eindelijk een lieve otter knuffel toegevoegd aan de webshop, heerlijk zacht!

Olifant knuffel

€21,95
Mooie, stevige Olifant knuffel! Deze leuke pluche olifant is van hoge kwaliteit. 36 cm lang, 24 cm hoog.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »