Azië dieren knuffels

De leukste knuffeldieren uit Azië koop je bij Fluzzy! O.a. Panda knuffel en Kraagbeer. √ Gratis verzending vanaf 40 euro √ Uniek assortiment √ Levertijd 1-2 werkdagen

Panda knuffel (reuzenpanda)

Sale
€17,95 €16,95
Onmisbaar in het assortiment van Fluzzy: de reuzenpanda! Na lang zoeken heeft Fluzzy een schattige, lieve en mooie panda gevonden om aan de webshop toe te voegen. Deze panda is niet alleen mooi, hij wil ook dolgraag geknuffeld worden! 30 cm groot.
Het Aziatische dier Rode Panda (of: Kleine Panda) is een lieveling bij zowel kinderen als volwassenen. Deze knuffel is gemaakt van hele zachte pluche van hoge kwaliteit. 34 cm lang (incl. staart).

Krokodil knuffel

€17,95
Deze krokodil is, net zoals zijn familielid de alligator, een afstammeling van de dinosaurus. In het echt hebben ze een pantser zo hard als steen maar deze knuffel krokodil is gemaakt van lekker zacht pluche.

45 cm van staart tot kop.

Hyena knuffel

€15,95
In het echte leven een gevaarlijk dier, maar deze knuffel doet geen vlieg kwaad. De Hyena is een roofdier dat in Afrika en Azië voorkomt. Deze knuffel is gemaakt van hele mooie pluche die de vacht van een hyena heel goed imiteert.

24 cm groot.
Dolfijnen zijn intelligente en prachtige beesten. En deze Dolfijn knuffel is ook nog eens heel zacht en lief! Gemaakt van mooie en hele zachte pluche van hoge kwaliteit. 48 cm lang

Kameel knuffel

€17,95
Waan je in Azië met deze vrolijke kameel! Dit is een knuffel van hoge kwaliteit: mooie stof, stevig en zacht. 28 cm hoog, 36 cm breed

Pauw knuffel

Sale
€16,95 €15,95
Prachtige Pauw knuffel, gemaakt van zachte donkerblauwe pluche, met fluffy vleugels en staart, en glitters. 25 cm groot.
Een mooie zachte en stevige neushoorn. Vrees niet: deze hoorn richt geen schade aan, want dit beest wil alleen maar geknuffeld worden. Zeer gedetailleerd en gemaakt van verschillende soorten pluche.

38 cm lang.
Nieuwe fladderende pluche bij Fluzzy! Mooie vlinder knuffels, 28 cm groot. Verkrijgbaar in 3 kleuren: blauw, oranje of geel.

Olifant knuffel

€21,95
Mooie, stevige Olifant knuffel! Deze leuke pluche olifant is van hoge kwaliteit. 36 cm lang, 24 cm hoog.

Rendier knuffel

€18,95
Ho ho ho! Vier deze Kerst in stijl met deze mooie Rendier knuffels! 35 cm groot. Keuze uit 2 uitvoeringen: bruin of gevlekt.

Mier knuffel

€16,95
Een bijzonder knuffeldier nu te koop in de webshop! Een mooie Mier knuffel, 40 cm groot. Met koord om de knuffel op te kunnen hangen.
Zachte Olifant knuffel, 28 cm. Deze lieve Olifant is onderdeel van de 'Cuddly Friends' collectie van speelgoedmerk Aurora. Mooie knuffel voor alle leeftijden.
Mooie Komodovaraan knuffel, 52 cm groot. Dit bijzondere dier is nu als geweldige knuffel verkrijgbaar in de webshop van Fluzzy! Gratis verzending vanaf 40 euro.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »