Bij Fluzzy vind je lieve, mooie en vooral onweerstaanbare teddyberen. Deze pluche knuffelbeesten vind je in alle soorten en maten. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid!

Onmisbaar in het assortiment van Fluzzy: de reuzenpanda! Na lang zoeken heeft Fluzzy een schattige, lieve en mooie panda gevonden om aan de webshop toe te voegen. Deze panda is niet alleen mooi, hij wil ook dolgraag geknuffeld worden! 30 cm groot.

Teddybeer knuffel Liebär

Sale
€18,95 €14,95
Onweerstaanbaar zachte en knuffelbare beer van Semo: Liebär. In een bijzondere en warme roestbruine kleur.
30 cm groot.
Mooie, zachte knuffel van Baloo, de vriendelijke beer uit Disney's animatiefilm 'The Jungle Book'. 24 cm groot.
Teddybeer Wallace is een klassieke zittende teddybeer met de zachtheid van modern pluche.

25 cm.
We stellen je graag voor aan Charles, de lieve nieuwe knuffelbeer van Fluzzy! Charles is een klassieke teddybeer met mooie vacht, die klaar staat om geknuffeld te worden.
Dit is teddybeer Theodore: een exclusieve knuffelbeer van hoogwaardige kwaliteit. Hij heeft een middenlijf als beanbag om stevig te kunnen zitten. Mooi om te verzamelen, maar Theodore houdt ook zeker van een stevige knuffel! 25 cm (zittend)

Teddybeer beige

Sale
€19,95 €14,95
Deze lieve, lichte teddybeer is een ideale knuffel. De beige teddybeer is lekker zacht en erg knuffelbaar. Geschikt voor alle leeftijden! Verkrijgbaar in 2 formaten: 38 cm en 45 cm
Deze karamel kleurige teddybeer is heerlijk zacht en op zoek naar een nieuw vriendje! Het beertje heeft een beige strik om en is heel knuffelbaar. 28 cm (23 cm zittend)
De Troetelbeertjes zijn van hun wolk en regenboog afgekomen om naar Fluzzy te gaan. Troetelbeertjes straal! 28 cm
In tegenstelling tot echte beren is deze zwarte beer niet gevaarlijk. Deze leuke 'floppy' knuffel wil alleen maar geknuffeld worden! 72 cm groot
Dit bijzondere knuffeldier is niet zomaar een beer: het is namelijk een kraagbeer. De naam heeft hij te danken aan de lichte kraag onder zijn kop, hier in licht pluche. 21 cm groot.
Troetelbeertjes straal! Leuke, grote knuffel van de Troetelbeertjes! Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. 58 cm groot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »