Bij Fluzzy vind je lieve, mooie en vooral onweerstaanbare teddyberen. Deze pluche knuffelbeesten vind je in alle soorten en maten. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid!

Panda knuffel (reuzenpanda)

Sale
€17,95 €15,95
Onmisbaar in het assortiment van Fluzzy: de reuzenpanda! Na lang zoeken heeft Fluzzy een schattige, lieve en mooie panda gevonden om aan de webshop toe te voegen. Deze panda is niet alleen mooi, hij wil ook dolgraag geknuffeld worden! 30 cm groot.

Teddybeer knuffel Liebär

Sale
€18,95 €14,95
Onweerstaanbaar zachte en knuffelbare beer van Semo: Liebär. In een bijzondere en warme roestbruine kleur.
30 cm groot.
Zachte grijze Teddybeer, 34 cm groot. Deze lieve knuffelbeer is grijs en heeft bruine handjes en voeten en mooie geborduurde ogen.
Teddybeer Wallace is een klassieke zittende teddybeer met de zachtheid van modern pluche.

25 cm.
Mooie, zachte knuffel van Baloo, de vriendelijke beer uit Disney's animatiefilm 'The Jungle Book'. 24 cm groot.
We stellen je graag voor aan Charles, de lieve nieuwe knuffelbeer van Fluzzy! Charles is een klassieke teddybeer met mooie vacht, die klaar staat om geknuffeld te worden.

Teddybeer beige

Sale
€19,95 €14,95
Deze lieve, lichte teddybeer is een ideale knuffel. De beige teddybeer is lekker zacht en erg knuffelbaar. Geschikt voor alle leeftijden! Verkrijgbaar in 2 formaten: 38 cm en 45 cm
Deze karamel kleurige teddybeer is heerlijk zacht en op zoek naar een nieuw vriendje! Het beertje heeft een beige strik om en is heel knuffelbaar. 28 cm (23 cm zittend)
Dit bijzondere knuffeldier is niet zomaar een beer: het is namelijk een kraagbeer. De naam heeft hij te danken aan de lichte kraag onder zijn kop, hier in licht pluche. 21 cm groot.
Troetelbeertjes straal! Leuke, grote knuffel van de Troetelbeertjes! Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. 58 cm groot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »