Yummy World Cupcake knuffel Sprinkles

Sale
€16,95 €14,95
Deze knuffel is om op te eten! Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, want plush is niet zo lekker... Deze vrolijke donut knuffel 'Sprinkles' is de nieuwste inwoner van Sprinkletree. 20 cm groot
Leuke appel knuffel, van de grappige knuffelfabrikant Yummy World. Appels Ally en Sally zijn twee zoete Fuji appels, heerlijk zacht, gezond en goed tegen de dorst. Mooie knuffel van hoge kwaliteit. Afmetingen: 26 x 26 cm.
Yummy is de gezellige donut die wel van een feestje houdt! In haar huis van peperkoek nodigt ze graag al haar heerlijke vrienden uit. Deze grappige knuffel is 26 cm groot
We stellen je voor aan Bubba, de vrolijke Cheeseburger! Deze Cheeseburger XL knuffel is heerlijk zacht, van hoge kwaliteit en kan ook als kussen of zitje gebruikt worden.
Nieuw in de webshop: zoete Donut knuffel Yummy! Zachte knuffel met blauw glazuur. En wel 40 cm groot! Aan wie doe jij deze leuke donut knuffel cadeau?
Leuke Macaron knuffel van Yummy World! 'Margaret Macaron' is een vrolijke roze knuffel van maar liefst 40 cm groot! De Macaron knuffel is gemaakt van zachte, roze pluche. Deze leuke macaron knuffel heeft twee vrolijke ogen en een geborduurde mond. Zachte,
Sunny is het vrolijke spiegelei uit Yummy World! In de wereld van Sunny is het altijd zonnig. Sunny is de meest opgewekte inwoner van Sprinke Tree. Grappige knuffel, 28 cm groot.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »