Deze dieren zijn zo makkelijk: je hoeft ze niet uit te laten, niet te voeren en ze zijn niet gevaarlijk. Het enige wat deze pluche beesten willen is geknuffeld te worden!

Deze dinosaurus leeft al 66 miljoen jaar niet meer, maar bij Fluzzy is hij gewoon verkrijgbaar als knuffel! Zachte knuffel van hoge kwaliteit! 38 cm
Er is niks engs aan deze pluche haai! Deze leuke haai knuffel is heerlijk zacht en doet geen vlieg kwaad. 40 cm groot
Deze pluche Border Collie is absoluut onweerstaanbaar! Zijn naam is Jessie en houdt ontzettend van knuffelen. De knuffel is heerlijk zacht! 34 cm
Voor deze slangen hoeft niemand bang te zijn! Heerlijk zacht en verkrijgbaar in 6 uitvoeringen en kleuren. 200 cm lang.
Schattige liggende West Highland white terrier knuffel. Deze hond wordt ook vaak een Westie genoemd, als afkorting van zijn originele naam. 30 cm.
Schattige liggende Siberische Husky knuffel met een heerlijk zachte vacht. Hoge kwaliteit pluche. 35 cm.

Krokodil knuffel

€17,95
Deze krokodil is, net zoals zijn familielid de alligator, een afstammeling van de dinosaurus. In het echt hebben ze een pantser zo hard als steen maar deze knuffel krokodil is gemaakt van lekker zacht pluche.

45 cm van staart tot kop.

Panda knuffel (reuzenpanda)

Sale
€17,95 €15,95
Onmisbaar in het assortiment van Fluzzy: de reuzenpanda! Na lang zoeken heeft Fluzzy een schattige, lieve en mooie panda gevonden om aan de webshop toe te voegen. Deze panda is niet alleen mooi, hij wil ook dolgraag geknuffeld worden! 30 cm groot.
Schattige liggende Mopshond met een heerlijk zachte vacht. Dit hondje heet Reggie en heeft om zijn nek een halsband met penning. 34 cm.
Indrukwekkend lange slang! Deze groene slang is gemaakt van zachte pluche en heeft grote, groene slangenogen. Deze slang heeft een lengte van 2,5 meter!

Octopus knuffel (groot)

Sale
€27,95 €23,95
Deze octopus wil zijn tentakels graag in een nieuw huis zetten! Gelukkig heeft deze inktvis geen aquarium met water nodig en hij geeft ook geen overlast met zijn inkt. Van zachte en hoge kwaliteit pluche. Grote knuffel: 58 cm breed, 22 cm hoog

Leguaan knuffel (68 cm)

Sale
€19,95 €18,95
Deze realistisch uitziende leguaan is gemaakt van hoge kwaliteit pluche. De textuur en de kleuren van de huid zijn goed te zien door deze bijzondere stof, die gelukkig zachter is dan een echte leguaan! 68 cm lang.

Walrus knuffel

€16,95
Dit logge beest maakt iedereen aan het lachen! Deze walrus is heerlijk zacht en is erg knuffelbaar. Gemaakt van hoge kwaliteit pluche. 32 cm lang.

Flamingo knuffel

€16,95
Mooie flamingo knuffel, zacht roze met fluffy staart. 25 cm groot, van merk Aurora.

Pauw knuffel

Sale
€16,95 €15,95
Prachtige Pauw knuffel, gemaakt van zachte donkerblauwe pluche, met fluffy vleugels en staart, en glitters. 25 cm groot.
Deze roodkleurige ara (of: geelvleugel ara) komt oorspronkelijk in tropische regenwouden voor, maar deze knuffel is al tevreden met het Europese klimaat. De knuffel is ontzettend zacht en gemaakt van mooie gekleurde pluche.

29 cm groot.

Hert knuffel

€15,95
Mannelijk hert, met groot gewei. Mooie knuffel van verschillende soorten pluche. Deze liggende 'Bambi papa' is niet alleen mooi, maar ook zeer zacht en van zeer goede kwaliteit. 25 cm groot

Gordeldier knuffel

Sale
€16,95 €15,95
Dit beest zou je niet zo snel als knuffel verwachten, maar kijk eens hoe lief dit gordeldier is! Normaal kom je gordeldieren alleen tegen in Noord- en Zuid-Amerika, maar nu kun jij er ook eentje in huis halen.
40 cm lang.
Nieuw bij Fluzzy: lieve, pluche Labrador, 35 cm lang. Deze trouwe, blonde Labrador knuffel is heerlijk zacht en is op zoek naar een nieuw vriendje!
Mooie Witte Zwaan Knuffel, 26 cm groot. Deze mooie zwaan is gemaakt van zachte witte pluche en heeft een grote, fluffy witte staart.

Gazelle knuffel

€16,95
Nieuw in de webshop: mooie Gazelle knuffel. Dit is een pluche versie van een prachtig, sierlijk dier. De knuffel is 30 cm groot en heerlijk zacht.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »