Fluzzy blog - nieuwtjes, weetjes en winacties over Knuffels en Pluche dieren!

De knuffels gaan op vakantie

De knuffels gaan op vakantie

De knuffels van Fluzzy zijn aan het genieten van hun welverdiende vakantie. De webshop van Fluzzy is daarom van 25 augustus t/m 15 september gesloten. In deze periode versturen we geen knuffels. Geen haast met je bestelling? Gebruik dan kortingscode vakantie21. Hiermee krijg je 5% korting op je bestelling. Alle bestelling geplaatst tussen 25 augustus en 15 september worden vanaf 16 september 2021 verzonden.

Wat betekenen al die iconen op een label? Deel 1: keurmerken

Wat betekenen al die iconen op een label? Deel 1: keurmerken

Je kent ze wel: labels aan producten vol met allerlei icoontjes en onduidelijke tekens. Waarschijnlijk ken je ze vooral van kleding, waarop verschillende iconen voor wasvoorschriften staan en tekens die te maken hebben met de herkomst en het materiaal. Ook bij speelgoed, en dan in het bijzonder bij knuffels, kom je die labels tegen. Dit zijn vaak keurmerken, die alles te maken hebben met de veiligheid van jouw knuffel.

De leukste knuffel merken: Aurora

De leukste knuffel merken: Aurora

De webshop van Fluzzy staat vol met superleuke, zachte en bijzondere knuffels. In eerste instantie gaan we vooral voor uitstraling, voor karakter, voor de aaibaarheidsfactor of vanwege de uniekheid van een knuffel. We selecteren de knuffels in onze webshop met zorg, vooral omdat we een bijzonder assortiment willen bieden waar allerlei geweldige en unieke knuffels deel van uitmaken. Maar ook het merk van een knuffel is belangrijk. Niet vanwege status of een goede naam, maar om wat er achter de merknaam schuilgaat. Grote merken staan vaak ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en ook bij knuffeldieren is dat een belangrijke eigenschap. Vandaag stellen we je graag voor aan het knuffelmerk Aurora!

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat

DIY: maak een knuffel voor je hond of kat

Vandaag krijg je van Fluzzy een DIY project! Via een aantal eenvoudige stappen kun je zelf een knuffeltje maken voor je hond of kat. Klinkt misschien moeilijk, maar een knuffeltje maken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Je hebt slechts een paar dingen nodig (zoals vilt, een schaar en garen) om het beertje te kunnen maken. Alle benodigdheden zijn makkelijk verkrijgbaar. Ga er maar voor zitten en knutsel met ons mee. En deel het resultaat met ons, we zijn reuzebenieuwd hoe jouw knuffel eruit komt te zien!

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

WINNEN! Doe mee en win een leuke vliegtuig knuffel

Op vakantie, dat zouden we allemaal wel weer willen! Helaas zit dat er even niet in, en vooral op reis naar een verre, zonnige bestemming lijkt bijna onmogelijk. Maar we kunnen natuurlijk wel blijven dromen! Om jouw reisdroom compleet te maken hebben we nu een hele leuke vliegtuig knuffel toegevoegd aan de webshop. En omdat we er allemaal een beetje doorheen zitten en we wel wat positiviteit kunnen gebruiken, kun je die leuke vliegtuig knuffel nu winnen! Hoe je meedoet aan de winactie, lees je verderop.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »